Glutamal

Glutamal Bioactive® jest biologicznym produktem obniżającym mikrobiologiczną florę mięs, eliminuje elementarnie przenoszenie bakterii, podnosi jakość mięsa i wyrobów mięsnych. Zastosowanie Glutamalu Bioactive powoduje przedłużenie świeżości mięs do 8 dni, produkty nie tracą wody, zapachu i wagi. Glutamal Bioactive można aplikować metodą namaczania lub natryskiem używając do tego wody, Glutamalu oraz kwasu mlekowego.

Glutamal Bioactive® ma potrzebne certyfikaty w UE i był testowany w Polsce.

zastosowanie

Jesteśmy wyłącznym dystrybutorem produktów Glutamal® w Polsce.

Video prezentujące markę:

 

Zachęcamy do zapoznania się ze szczegółowymi materiałami:

pdf pdf pdf

Sprawozdanie z projektu badawczego

Zastosowanie Glutamalu Bioactive®

Specyfikacja, karta charakterystyki

pdf pdf pdf

Zaświadczenia i certyfikaty

Inne produkty Glutamal®

Informacje o kwasie mlekowym